OPASNOST ZA VEČITE: Hrvati doveli reprezentativca!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2020, 22:51

OPASNOST ZA VEČITE: Hrvati doveli reprezentativca!

Zadovoljno trljaju ruke.

Reprezentativac Hrvatske i i bivši igrač šampiona Španije Baskonije i izraelskog Makabija Darko Planinić pojačao je ekipu Zadra.

Iskusni centar će potpisati otvoreni ugovor sa abaligašem, koji će u novoj sezoni sa klupe predvoditi Veljko Mršić. To praktično znači da će Darko Planinić moći da napusti ekipu sa hrvatskog primorja u slučaju odlične finansijske ponude iz inostranstva.

Podsetimo, Planinić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je prošlu sezonu proveu u Klužu kod Duška Vujoševića, gde je postizao gotovo 15 koševa prosečno po utakmici.

Karijeru je počeo u Širokom Brijegu, a poslednji put u ABA ligi je nastupao 2015. godine kada je branio boje Budućnosti. Posle toga, igrao je za Baskoniju, Gran Kanariju, italijanski Sasari i poljsku Zjelen Goru, pre dolaska u Rumuniju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.