OPASNO SU ZAGRIZLI: Premijerligaš NUDI bogatstvo za Jovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2020, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPASNO SU ZAGRIZLI: Premijerligaš NUDI bogatstvo za Jovića

Teško će ovo odbiti u Madridu.

Luka Jović i pored loše sezone u Realu dobija sve više ponuda. Britanski mediji navode da je Arsenal spreman da na leto pokuša da ostvari transfer i pobedi u trci Napoli i gradskog rivala Čelsi.

Topdžije su spremne da izdvoje 55 miliona evra, samo pet manje nego što je Real platio Ajntrahtu iz Frankfurta prošlog leta.

Kraljevski klub je Jovića učinio najskuplje plaćenim srpskim fudbalerom ikada, a sada bi momak iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bijeljine mogao da realizuje još jedan veliki transfer.

Arsenal will consider a move for Luka Jovic if Madrid decide to cut him loose

27 goals in 48 games for Frankfurt last season he hasn’t found his feet in La Liga

Arteta thinks Jovic is more of a natural CF & Lacazette could be utilised better in a central attacking midfield role pic.twitter.com/VqHB3R0MIm

— ARSENAL (@tomgunner14) March 29, 2020

Jović se nije pokazao u Realu, postigao je samo dva gola, a pre pauze je bio van protokola, zbog čega su u Madridu spremni da pregovaraju.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda devojka Luke Jovića, Sofija Milošević

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.