ONI SU PRVI FINALISTI: Evo ko čeka večite rivale u u borbi za trofej u Kupu Srbije (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2020, 18:59

ONI SU PRVI FINALISTI: Evo ko čeka večite rivale u u borbi za trofej u Kupu Srbije (VIDEO)

Sve je rešeno u prvom poluvremenu.

Fubdaleri Vojvodine plasirali su se u finale Kupa Srbije p0ošto su u prvom polufinalnom meču savladali Čukarički na Banovom brdu sa 0:1 (0:1). Strelac jedinog gola bio je Nemanja Čović u 31. minutu, a Lale će u borbi za trofej igrati protiv boljeg iz meča Partizana i Crvene zvezde.

Uvodni minuti meča u potpunosti su pripali Novosađanima koji su propustili dve veoma dobre šanse. Već u 3. minutu su Lalae propustile priliku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada je Seničanini posle kornera Drinčića pogodio spoljnu mrežu gola Brđana, da bi pet minuta kasnije Vojvodina još jednom mogla do vođstva. Usledilo je malo zatišije da bi Birmančević pokušao u 17. minutu sa velike udaljnosti, ali je lopta otišla preko gola. Četiri minuta kasnije usledilo je nekoliko opasnijih napada Čukaričkog, ali je Rockov odlično intervenisao u tri navrata. Ponovo je počela da preti Vojvodina i to je donelo rezultat. Prvo je Nemanja Čović dobro šutirao, al ije Petrović loptu izbacio u korner, da bi posle ubacivanja Drinčića u sledećem napadu upravo Čović postigao sjajan gol glavom i doneo Vojvodini vođstvo u 31. minutu. Čukarički je do kraja prvog poluvremen maksimalno pritiskao Vojvodinu, odličan pokušaj Vidosavljevića je odbranio Rockov i Lale su sa prednošću otišle na veliki odmor.

Posle nekoliko minuta igree u drugom poluvremenu, Mrkaić je sam pokušao, ali je bio neprecizan. Usledio je nešto mirniji period igrew u kojoj nije bilo većih uzbuđenja, da bi u 71. minutu Tedić pokušao glavom posle ubacivanja Birmančevića, ali nije bio precizan. U 84. minutu je Vukadinović propustio priliku da reši pitanje pobednika pošto je šutirao posle kontre, ali je promašio. Samo minut kasnije

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.