ONA IMA NAJLEPŠI POLNI ORGAN (FOTO): Tvrdila da je imala aferu sa Nejmarom, a sada je dobila VELIKO priznanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 16:06

ONA IMA NAJLEPŠI POLNI ORGAN (FOTO): Tvrdila da je imala aferu sa Nejmarom, a sada je dobila VELIKO priznanje

Koristi se svim i svačim, jer je "pravi" na svoj način.

Brazilska manekenka Fernanu Kampos dobila je jednu "laskavu" nagradu, a tvrdila je svojevremeno da je imala intimne odnose sa Nejmarom.

Nju na društvenoj mreži Instagram prati preko 800.000 ljudi, a na svom nalogu redovno kači fotografije na kojima je u izazovnim izdanjima.

Prema izveštajima medija iz Brazila, Fernanda je osvojila nagradu za najlepšu vaginu u Brazilu, na takmičenju koje je promovisala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << agencija koja podržava kreatore sadržaja za odrasle.

Ona je osvojila oko 65.000 glasova, što govori o popularnosti ovog takmičenja.

A post shared by Fernanda Campos (@feercamppos)

- Koristim puno hidrantnog ulja i radim samo uklanjanje dlaka. Ne koristim brijač i vruć vosak. Imam male tajne, posle depilacije se kupam u ledenoj vodi - otkrila je Fernanda.

Iako je zahvaljujući slikama stigla do velike popularnosti, mnogi je znaju po tvrdnjama da je Nejmar imao aferu sa njom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.