ON ZNA NEŠTO ŠTO MI NE ZNAMO: Nemojte otpisivati Tea, igraće on i povređen (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2019, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ON ZNA NEŠTO ŠTO MI NE ZNAMO: Nemojte otpisivati Tea, igraće on i povređen (FOTO)

Svi se nadaju najboljem.

Reprezentacija Srbije u jeku je priprema za Svetsko prvenstvo u Kini, a jedinu senku na rad Orlova bacila je povreda kapitena Miloša Teodosića zbog koje trenutno stoji veliki znak pitanja kada je njegovo igranje u Kini u pitanju. U realnosti, šanse da Teo bude deo reprezentacije Srbije u Kini nisu velike, ali nekadašnji kapiten Orlova Nenad Krstić za ''Kurir'' kaže da će Teodosić učiiti sve da se nađe na Mundobasketu.

 - Ne bih ja Teodosića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prerano otpisao, a vidim da to sada mnogi rade. Čuli smo se pre nego što je otišao na preglede u Bolonju. Olako je otpisan pre nego što su urađene detaljne analize - rekao je Krstić.

Čak i ako Teo ne bude putovao u Kinu, Krstić je uveren da Srbija i dalje ima dobar sastav, ali veruje da će njegov prijatelj ipak biti na Svetskom prvenstvu kao igrač.

 - Šta on znači ekipi, izlišno je govoriti, njegovo prisustvo je nemerljivo. Reprezentacija je i ranijih godina dokazivala da može da funkcioniše bez vodećih igrača. Uostalom, na Evropskom prvenstvu je jedna lopta odlučila o zlatu. Ako bude potrebno, moraće bez njega. Ne može niko da u potpunosti popuni njegovo mesto, ali svi ostali treba da se potrude da se odsustvo takvog igrača što manje oseti. Ali, ne volim da pričam da neće biti u timu. Poznajući Teodosića, on će dati sve od sebe da igra, pa makar i povređen - zaključio je Krstić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kristina Janjić, izabranica srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića

A post shared by @janjickristina on Mar 23, 2019 at 11:33am PDT

A post shared by @janjickristina on Jul 10, 2018 at 7:40am PDT

A post shared by @janjickristina on Oct 4, 2017 at 11:00am PDT

A post shared by @janjickristina on Sep 3, 2017 at 12:49pm PDT

A post shared by @janjickristina on Jul 13, 2017 at 9:50am PDT

A post shared by @janjickristina on Jul 12, 2017 at 8:49am PDT

A post shared by @janjickristina on Jun 21, 2017 at 5:04am PDT

A post shared by @janjickristina on Jun 18, 2017 at 5:24am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.