ON JE SRUŠIO AMERIČKI DRIM TIM: Evo kako danas izgleda Milan Gurović – NEPREPOZNATLJIV! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2019, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ON JE SRUŠIO AMERIČKI DRIM TIM: Evo kako danas izgleda Milan Gurović – NEPREPOZNATLJIV! (FOTO)

Imao je veliku karijeru.

Kakva je to šuterska klinika bila! Sipao je Milan Gurović trojke kao od šale i bio jedan od najzaslužnijih što je tadašnja Jugoslavija srušila SAD u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Indijanapolisu 2002. godine. Jugoslavija je slavila sa 81:78, a Gurović je ubacio 15 poena (trojke 4/6) i ušao u srca navijača u Srbiji i Crnoj Gori.

Posle Mundobasketa u Americi i svetke titule sa reprezentacijom, sjajni krilni košarkaš je igrao i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Partizan, pa za Crvenu zvezdu. Pola zemlje ga je zamrzelo, za pola je bio idol.

Međutim, ono što navijačke boje nikako ne mogu da speru jeste činjenica da je Gurović ušao u legendu naše košarke.

Pogledajte rezultate

Po završetku igračke karijere posvetio se trenerskom poslu. U slobodno vreme gleda mečeve Crvene zvezde, a stajling mu je u skladu sa nadimkom Čiča, koji nosi iz igračkih dana.

Uredna brada je postala sinonim za Gurovića, koji nikada nije skrivao simpatije prema Ravnogorskom pokretu i četničkom vođi Dragoljubu-Draži Mihailoviću.

Pogledajte još fotografija Milana Gurovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.