ON JE NEDODIRLJIV: Marota jasan, Lukaku nije na prodaju

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2021, 19:57

ON JE NEDODIRLJIV: Marota jasan, Lukaku nije na prodaju

Belgijanac ostaje u Interu.

Šampion Italije Inter suočio se između dve sezone sa brojnim finansijskim problemima, što je i dovelo do prodaje Ašrafa Hakimija Pari Sen Žermenu čime je dobar deo problema rešen.

Ipak, jedan igrač neće biti prodat bez obzira na ponude koje budu pristizale, a radi se o Romelu Lukaku. O tome je govorio i izvršni direktor Intera Đuzepe Marota naglasivši da ne postoji šansa da Belgijanac ode iz kluba. Spekulisalo se da Lukakua želi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tomas Tuhel u Čelsiju, ali je na spekulacijama samo i ostalo.

 - Lukaku je nedodirljiv ovog leta, apsolutno. On je naš ključan igrač i ne pristajemo da ga prodamo ni po koju cenu - rekao je Marota.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Milica Ristić, devojka Nikole Rađena

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.