ON GA ČEKA ZA FINALE! Nole saznao narednog rivala ukoliko savlada uzdanicu belog sporta

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2022, 18:50

ON GA ČEKA ZA FINALE! Nole saznao narednog rivala ukoliko savlada uzdanicu belog sporta

Pobedio Nadalovog dželata.

Norveški teniser Kasper Rud plasirao se u polufnale Mastersa u Rimu, pošto je sa 2:0 (7:6(7), 7:5) posle dva sata i 21 minuta savladao Kanađanina Denisa Šapovalova.

U prvom setu, Rud je imao priliku za brejk u trećem gemu, a Šapovalov je tri brejk lopte imao u osmom, ali brejka nije bilo. Na kraju je u traj brejku Rud prvo spasao jednu set loptu, a zatim svoju drugu pretvorio u vođstvo 1:0.

U drugom setu je Šapovalov spasio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dve brejk lopte i poveo 5:4 nakon čega je ima set loptu, ali se Rud odbranio i u najdužem gemu meča devetu brejk loptu iskoristio. Svojim servisom ja nakon toga završio posao.

To znači da će 23-godišnji as iz Norveške biti naredni rival Novaka Đokovića, u borbi za finale , ukoliko Srbin večeras savlada Kanađanina Feliksa Ože-Alijasima, jednog od najboljih mladih tenisera sveta.

Đoković i Rud, 10. reket sveta, do sada su se sastali dva puta i u oba navrata slavio je naš as.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.