OMLADINCI ZVEZDE SUTRA PROTIV SVOJIH: Igrači na pozajmici iz redova srpskog šampiona mogu na duel matičnom klubu! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 31.Mar.2023, 19:46

OMLADINCI ZVEZDE SUTRA PROTIV SVOJIH: Igrači na pozajmici iz redova srpskog šampiona mogu na duel matičnom klubu! (FOTO)

Dobili dozvolu da mogu da igraju. U okviru 28. kola Mozzart Bet Superlige Srbije u subotu od 18 časova Crvena zvezda dočekije Mladost GAT iz Novog Sada. Izabranici Miloša Milojevića su trenutno ubedljivo prvi sa čak 18 bodova više od drugoplasiranog TSC–a, dok su gosti na poslednjem mestu sa svega 18 bodova. Igrači koji su […]
The post OMLADINCI ZVEZDE SUTRA PROTIV SVOJIH: Igrači na pozajmici iz redova srpskog šampiona mogu na duel matičnom klubu! (FOTO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POZIV VELIKANA KOJI SE NE ODBIJA: Bećković i Ršumović u društvu Zvezdinih legendi podržali akciju crveno-belih! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 01.Apr.2023, 10:17

‘Beogradski je ići na Marakanu!’ Fudbaleri Crvene zvezde u okviru 28. kola Mozzart bet Superlige Srbije dočekuju ekipu Mladosti GAT iz Novog Sada. Okršaj aktuelnog šampiona, kao i lidera elitnog ranga i ‘fenjeraša’ na tabeli, zakazan je za subotu, u terminu od 18 časova, na stadionu ‘Rajko...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.