OMIĆ PONOVO PRED DELIJAMA: Neka rade šta žele

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2022, 17:28

OMIĆ PONOVO PRED DELIJAMA: "Neka rade šta žele"

Prvi meč polufinala.

Košarkaši Cedevita Olimpije gostuju u četvrtak od 19 časova Crvenoj zvezdi u prvom meču polufinalne serije protiv Crvene zvezde.

- Iskreno rečeno, kada je Olimpija bila u problemima oko utakmica i kada je vezala dva, tri ili četiri poraza, dogodile su se neke promene, koje su se pokazale kao dobre. Pomoglo je to klubu i nama. Došao sam ja, posle Jogi, pa Zoran... Ostvarena je dobra hemija, stali smo jedan uz drugog. Dali smo dodatnu energiju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ostatku ekipe, što je bitno, a uz to smo igrali jako dobro, izuzev malog pada usled koronavirusa. Izgubli smo tri ili četiri utakmice, pa smo trenirali da bismo se vratili još jači i pokazali da smo ozbiljan tim - rekao je Omić za Meridian sport.

- Dolaze nam veoma dobre utakmice za nas, idemo u Beograd da igramo najbolje što znamo, ako budemo imali šansu da pobedimo - iskoristićemo je. Dobra smo ekipa, imamo dobrog trenera, vlada pozitivna energija među nama. Znam da nas čeka sjajna publika i fantastična ekipa, koja ima dobrog trenera i roster. Verujem da će biti borba na obe strane - kaže Omić.

- Iskreno, ne mogu puno to da komentarišem. Neka rade šta žele, ja sam igrač Cedevita Olimpije, trudim se za ovaj klub, isto kao što sam se trudio za Zvezdu. Kako će da me dočekaju - to je na njima. Imao sam predivnih sedam meseci u Beogradu, stekao sam dosta prijatelja i nemam zaista ništa loše da kažem o klubu. Te loše stvari koje su se događale kada sam došao sam zaboravio, to je već odavno iza mene. Znam da sam pošteno odradio taj posao.

- Recimo, najviše sam uživao u Granki, Malagi i Zvezdi. To su bili sjajni navijači. Te sitnice koje su se dešavale u Zvezdi su prošle, treneri sa kojima sam bio dali su mi šansu, što je jako važno. Kada imamo punu halu, uživam u košarci - zaključio je Omić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.