OMAŽ LEGENDI: Sprema se dokumentarac o Kobiju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2020, 10:22

OMAŽ LEGENDI: Sprema se dokumentarac o Kobiju!

Ranije nego što se očekivalo.

Američka TV kuća ESPN donosi vest da su poslednju igračku sezonu Kobija Brajanta snimali njegovi lični kamermani koji su imali neograničen pristup svlačionici, treninzima i utakmicama, a po svemu sudeći gledaćemo nešto poput dokumenatrca "Poslednji ples" o Majklu Džordanu.

Plan je bio da se dokumentarac izbaci u narednih nekoliko godina, ali s obzirom na pogibiju slavnog košarkaša u januaru ove godine, očekuje se da film >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izađe mnogo ranije.

Kobe Bryant had an all-access film crew documenting his final season with the Lakers and the footage will likely be used for a documentary, per @Baxter pic.twitter.com/4BvqM37vvh

— Bleacher Report (@BleacherReport) April 24, 2020

Brajant je izabran kao 13. pik 1996. godine od Šarlota, ali je trejdovan u Lejkerse gde je igrao 20 godina i osvojio pet naslova prvaka NBA lige. Mnogi ga smatraju jednim od najboljih igrača svih vremena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.