NIŠTA OD ČETVRTFINALA: Ispala i Olga! Srbija više NEMA predstavnicu u Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2021, 05:25

NIŠTA OD ČETVRTFINALA: Ispala i Olga! Srbija više NEMA predstavnicu u Beogradu

Meč rešen u dva seta.

Srpska teniserka Olga Danilović nije uspela da se plasira u četvrtfinale Belgrade Ladies opena, pošto je u izgubila od druge nositeljke Aranče Rus iz Holandije rezultatom 0:2 (po setovima 2:6, 4:6).

I srpski dubl Lola Radivojević/Elena Milovanović izgubio je na startu takmičenja u konkurenciji parova od ruske kombinacije Fomina/Jašina sa 0:2 (5:7, 3:6).

Ubedljivu pobedu ostvarila je i peta "kosturašica" Martina Trevižan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz Italije protiv Urlike Eikeri iz Norveške (6:1, 6:1) koja će u četvrtfinalu na megdan Holanđanki Rus.

Za polufinale boriće se i Andrea Petković koja je u drugom kolu savladala Francuskinju Džesiku Ponše 7:5, 6:2. Naredni meč Nemica srpskog porekla igra protiv teniserke iz Hrvatske Tare Vurt Mrdeže koja je napravila iznenađenje izbacivši sedmog nosioca Rumunku Irinu Baru sa 6:3, 6:1.

Bivša 35. teniserka sveta Kristina Pliškova nastavila je da niže pobede na Belgrade Ladies Openu. U drugom kolu izbacila je trećeg nosioca iz Rusije Varvaru Gračevu rezultatom 2:0 (7:6 (7:5), 6:4) i igraće protiv Slovakinje Rebeke Sramkove.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.