OLGA DANILOVIĆ POTVRDILA: U vezi je sa najboljim golmanom sveta (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2023, 17:17

OLGA DANILOVIĆ POTVRDILA: U vezi je sa najboljim golmanom sveta (FOTO)

Ne skriva osmeh.

Srpska teniserka Olga Danilović plasirala se u drugo kolo Rolan Garosa, a sa tribina je imala posebnu podršku.

Naime, nakon što je eliminisala Ukrajinku Katerinu Baindl (6:3, 6:2) otrčala je u zagrljaj jednog od najboljih fudbalskih golmana Jana Oblaka, prvotimca Atletiko Madrida. Takođe, meč je posmatrao i štoper Jorgandžija Stefan Savić.

- Znači mi puno. Jasnije je zašto je baza u Madridu. Divno od njih što su došli. Imali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su dva dana slobodno. Pogotovo Jan. Stefan je bio sa devojkom, oni su se i verili ovde. Bio je pre na turniru u Madridu - otkrila je Olga očito, ljubavnu vezu sa Slovencem.

Stefan Savić i Jan Oblak gledali Olgu Danilović

Srpska teniserka je ponovila prošlogodišnji uspeh na Rolan Garosu plasamnom u drugo kolo, pobedila je dvadesetak i kusur mesta bolje rangiranu teniserku, a zatim završila u zagrljaju jednog od najboljih golmana sveta. pic.twitter.com/AJ8Dz6QvTm

— Mozzart Bet (@MozzartBet) May 30, 2023

Golman Atletika pratio je iz prvog reda meč svoje izabranice i nije krio oduševljenje zbog velike i važne pobede.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.