OKS: Imena kandidata u petak

Izvor: B92, 24.Dec.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OKS: Imena kandidata u petak

U sredu u 12 časova istekao je rok za podnošenje kandidature za mesto predsednika OKS.

Olimpijski komitet Srbije u petak će na sednici saopštiti imena jednog ili više kandidata za prestižno mesto. Prethodnih dana u medijima se spekulisalo da će se za mesto predsednika boriti aktuelni predsednik Ivan Ćurković i nekadašnji košarkaš Vlade Divac.

Divca su u utorak podržali Sportski savez Srbije i Golf savez Srbije. Zahvaljujući toj podršci >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Divac je i zvanično postao kandidat pošto iza njegove kandidature stoji najmanje pet saveza (teniski, softbol, sportski, golf i košarkaški savez).

U zvaničnom saopštenju za javnost iz Olimpijskog komiteta Srbije navedeno je da je Ćurkovića predložilo 15 članova Olimpijskog komiteta, a ne samo dva, kako je objavljeno u nekim medijima.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Završeno prijavljivanje kandidata

Izvor: RTV Pink, 24.Dec.2008

. . . Rok za prijavljivanje kandidata za predsednika Olimpijskog saveza Srbije (OKS) istekao je danas u podne a ta organizacija će u petak saopštiti imena kandidata, rečeno je agenciji Beta. . .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.