OKONČANA SPORTSKA ROMANSA: Najlepša SRPSKA odbojkašica više nije sa košarkaškim reprezentativcem! Evo ŠTA su URADILI na Instagramu posle RASKIDA

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2020, 07:15

OKONČANA SPORTSKA ROMANSA: Najlepša SRPSKA odbojkašica više nije sa košarkaškim reprezentativcem! Evo ŠTA su URADILI na Instagramu posle RASKIDA

Instagram ih je odao.

Velika romansa među srpskim reprezentativcima, a izgleda da je došla do kraja. Prošle godine je prelepa odbojkašica Crvene zvezde (po mnogima najlepša srpska, iako je konkurencija velika) uplovila je u ljubavnu vezi sa košarkaškim reprezentivcem Srbije Stefanom Penom, ali izgleda da je svemu došao kraj.

Nisu nikada potvrdila da više nisu zajedno, ali odaje ih Instagram. Obrisali su sve zajedničke slike, a u današnje vreme to je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << definitivni pokazatatelj da je došao kraj.

Stefan i Milica su prošlog leta u jeku ljubavi objavljivali fotografije iz Dominikanske Republike, a po njima se videlo da se fenomenalno provodili na toj egzotičnoj destinaciji u Centralnoj Americi.

Sada Milica uživa u Beogradu, a objavila je sliku sa koleginocom Sarom Sakradžijom, kako voze bicikla na Adi Ciganliji.

🚲 gde god, kad god ❤️

A post shared by TASIĆ MILICA (@milicatasic12) on Jun 28, 2020 at 9:15am PDT

Da li je velika romansa završena ili je samo privremeno prekinuta ostaje da vidimo, ali se svakako nadamo da će kada se sport vrati u punom obimu prušiti mnogo i na klupskom i na reprezentativnom planu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KAĆA GRUJIĆ U VEZI SA FUDBALEROM ZVEZDE Ćute o ljubavi i imaju razlog, a evo zašto su morali da se razdvoje na neko vreme

Izvor: Blic, 21.Jul.2020

Atraktivna pevačica Katarina Grujić pre nekoliko nedelja je uplovila u ljubavnu vezu sa fudbalerom Crvene zvezde Markom Gobeljićem, ali o tome još ne želi da priča u javnosti, saznaje „Blic“.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.