OKO NEČEG I ONI DA SE SLOŽE: Pep i Žoze obožavaju Luća

Izvor: HotSport.rs, 04.Sep.2014, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OKO NEČEG I ONI DA SE SLOŽE: Pep i Žoze obožavaju Luća

Veliki rivali i verovatno najveći treneri današnjice Pep Gvardiola i Žoze Murinjo često su javno izražavali različita mišljenja, ali su se bez dvoumljenja složili da se dive novom treneru Barselone Luisu Enrikeu.  
FOTO: fcbarcelona.com

Gvardiola i Lućo su bili saigrači u Barseloni od 1996. do 2001. godine, a kada je Pep bio na klupi A tima od 2008. do 2012, Enrike je predvodio B tim Barselone.
- Uradiće i bolji posao nego ja na klupi Barse.  Obožavam >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << njegov karakter, veoma je snažan kao ličnost. Važno je da Barselona ponovo ima svoj identitet, filozofiju po kojoj je svi prepoznajemo. Mislim da ćemo upravo to videti pod vođstvom Luis Enrikea. On je pravi čovek za Barselonu – rekao je Gvardiola. 
Žoze Murinjo je imao priliku da sarađuje sa njim u sezoni 1996/97 kada je bio pomoćnik tadašnjeg trenera Barselone Bobija Robsona.
- Lućo je neverovatna osoba. Ima ogroman uticaj na sve ljude oko sebe. Izuzetno ga poštujem. Sećam se da mi je bio omiljeni igrač kada sam bio asistent Bobiju Robsonu. Zbog čega? Zato što je podjednako dobro mogao da igra na levom, na desnom boku, kao ‘desetka’ i kao napadač. Ma, mogao je i na gol da stane. U profesionalnoj karijeri želim mu svu sreću. Pitao sam ga da li voli da se bavi trenerskim poslom i kratko mi je rekao da je srećan. Drago mi je zbog njega – iskren je Murinjo.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

FOTOGALERIJA IZ MOSKVE: Crveno-beli se ozbiljno spremaju za duel sa Spartakom


Kolaković: Pobedili smo boljeg od sebe


KOLAŠINAC DEMANTUJE MEDIJE: Snimak ne laže da je bio revoltiran (VIDEO)




Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Murinjo: Divim se Enrikeu

Izvor: B92, 04.Sep.2014

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo rekao je da se divi novom treneru Barselone Luisu Enrikeu...Murinjo i Enrike su sarađivali u Barsi kada je Portugalac bio pomoćnik Bobija Robsona, a Enrike igrač...„Divim se Luisu Enrikeu. Nadam se da će imati dobre rezultate“, rekao je Murinjo...Bivši trener...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.