OJADIĆE FRANCUZE: Evo koliko para će Zvezda tražiti na sudu za laži o nameštanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2018, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OJADIĆE FRANCUZE: Evo koliko para će Zvezda tražiti na sudu za laži o nameštanju

Crveno-beli spremaju tužbu protiv „L'Ekipa“.

Francuski „L'Еkip“ naneo je nemerljivu štetu Crvenoj zvezdi podmetanjem priče o navodnom nameštanju utakmice Lige šampiona sa PSŽ-om. Francuski sportski dnevnik je pokrenuo priču o uplati neimenovanog čelnika Zvezde od pet miliona evra na poraz crveno-belih od pet golova razlike.

Ova iskra prerasla je u požar, za koji će list iz Pariza morati debelo da plati. Kako piše Alo, Crvena zvezda će tužiti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << „L'Ekip“ i tražiće odštetu na sudu u visini od pet do 10 miliona evra.

Navodno, Francuzi su sada u panici, jer su shvatili da su pogrešili i pokušavaju da stupe u direktan kontakt sa advokatskom kancelarijom koja zastupa klub iz Ljutice Bogdana. Vlasnici francuskog lista su spremni na dogovor i izvinjenje, ali pitanje je da li će na „Marakani“ prihatiti ovakav rasplet situacije.

Šteta klubu je naneta, „L'Ekip“ će očigledno morati debelo da plati...

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.