OI: Poraz Orlova, izbegnuti Ameri

Izvor: N1 televizija, 10.Avg.2016, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OI: Poraz Orlova, izbegnuti Ameri

Reprezentacija Srbije poražena je u trećem kolu Grupe A olimpijskog turnira u Rio de Žaneiru od Francuske 76:75. Ovom pobedom Francuska je obezbedila treće mesto, dok Orlovi moraju da pobede u poslednjem kolu Kinu kako bi izborili plasman u četvrtfinale

Naravno, ovaj poraz uopšte nije loš za izabranike Aleksandra Đorđevića, jer ukoliko se pobedi Kina, što ne bi smelo da dođe u pitanje, Srbija će u četvrtfinale ići sa četvrtog mesta, a to najverovatnije znači da >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << do finala neće moći da se sastane sa najvećim favoritom za zlato SAD.

Francuzi su briljantno odigrali u prvoj četvrtini. Imali su i prednost 20:8, dobili tu četvrtinu sa 26:17, ali onda počinje buđenje pulena Saleta Đorđevića. Postepeno se topila razlika, da bi u trećoj četvrtini došlo do preokreta i vođstva Srbije, koje je u par navrata iznosila i šest poena u poslednjoj deonici. Međutim, dekocentrisano je odigrano poslednjih nekoliko napada, a Toni Parker je to iskoristio i pogodio šut iz ugla za konačnih 76:75.

Kod Orlova najefikasniji je bio Miroslav Raduljica sa 16 poena, dok je na drugoj strani Nando de Kolo postigao 22. U narednom kolu Srbija igra sa SAD tačno u ponoć po srednjeevropskom vremenu u noći petka na subotu.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

OI: Jak otpor Srpkinja

Izvor: N1 televizija, 10.Avg.2016

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije pretrpela je poraz u trećem kolu Grupe B olimpijskog turnira od prvog favorita za zlato SAD - 110:84. Izabranice Marine Maljković i dalje nemaju pobedu, ali su ostale sa realnim šansama da ipak izbore plasman u četvrtfinale..Kada se ima u vidu kako su Amerikanke...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.