OI: Amerikanke zaustavile odbojkašice

Izvor: N1 televizija, 10.Avg.2016, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OI: Amerikanke zaustavile odbojkašice

Odbojkašice Srbije poražene su u trećem kolu Grupe B od selekcije SAD sa 3:1, po setovima 25:17, 21:25, 25:18, 25:19. Ovom pobedom SAD su obezbedile plasman u četvrtfinale, dok je Srbija to uspela ranije tokom dana, pošto je Holandija savladala Italiju

Izabranice Zorana Terzića ličile su na onu ekipu iz prva dva kola samo u drugom setu, a u preostala tri dominirale su Amerikanke i zasluženo pobedile. Ponovo su najbolje u Srbiji bile Tijana Bogdanović i Brankica Mihajlović >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << sa po 18 poena, dok je na drugoj strani Rejčel Adams prikupila 17 poena.

SAD imaju sve tri pobede i osam bodova na vrhu tabele, sledi Kina sa sedam i Srbija i Holandija sa po šest. Te četiri ekipe su obezbedile plasman u četvrtfinale, dok Italija i Porto Riko nemaju bodove i one nemaju šansu za plasman među osam najboljih. U sledećem kolu Srbija igra protiv Kine u petak u 14,30.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

OI: Amerikanke zaustavile odbojkašice Srbije

Izvor: N1 televizija, 10.Avg.2016

Odbojkašice Srbije poražene su u trećem kolu Grupe B od selekcije SAD sa 3:1, po setovima 25:17, 21:25, 25:18, 25:19. Ovom pobedom SAD su obezbedile plasman u četvrtfinale, dok je Srbija to uspela ranije tokom dana, pošto je Holandija savladala Italiju..Izabranice Zorana Terzića ličile su na onu...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.