OHI BLISTA, OHI JE NEZAUSTAVLJIV: Zvezdina meta nastavlja da rešeta! Omoižuanfo 10/11

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2021, 20:03

OHI BLISTA, OHI JE NEZAUSTAVLJIV: Zvezdina meta nastavlja da rešeta! Omoižuanfo 10/11

U životnoj formi je 27-godišnji golgeter.

Napadač kojeg želi Crvena zvezda, Ohi Omoižuanfo (27), nastavlja sa fenomenalnim partijama. Norveški golgeter nigerijskih korena ponovo je zablistao u dresu Moldea.

Naime, Molde je u 9. kolu Elitserijen lige savladao Bodo na gostovanju rezlutatom 2:0, a junak trijumfa bio je snažni napadač.

Omoižuanfo je postigao oba gola za svoj klub na Aspmira >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stadionu. Mrežu domaćih i golmana Nikite Halkina, Ohi je tresao u 51. i 78. minutu.

Molde je novom pobedom preuzeo čelo tabele Elitserijena sa 23 boda, tri više od današnjeg rivala.

Omoižuanfo je fenomenalno započeo novu sezonu u Norveškoj, na 10 utakmica postigao je 11 golova uz jednu asistenciju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdina meta nastavlja da rešeta: Ohi dva puta u mrežu Bodo Glimta

Izvor: MozzartSport.com, 24.Jun.2021

Šest golova na četiri poslednja meča..Izgleda da Ohi Omoidžuanfo voli da je u centru pažnje, prija mu kada čuje da se klubovi sa raznih strana sveta interesuju za njega...Kada se Crvena zvezda javila, kao da je dala dodatno gorivo napadaču norveškog Moldea, koji igra u životnoj formi. Danas...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.