OGROMNA TRAGEDIJA: REPREZENTATIVAC PORTUGALA PREMINUO NAKON SRČANOG UDARA!

Izvor: HotSport.rs, 24.Feb.2021, 20:15

OGROMNA TRAGEDIJA: REPREZENTATIVAC PORTUGALA PREMINUO NAKON SRČANOG UDARA!

Iz Portugala dolaze loše vesti. Golman Porta Alfredo Kvintana (32), preminuo je danas posle nekoliko dana u bolnici. Informacija je još nezvanična, preneli su je portugalski mediji. Kako oni navode, Kvantana je preminuo dva dana posle srčanog udara koji je doživeo. Nesreća ga je pogodila na treningu, gde su lekari pokušavali da ga ožive 45 […]
The post OGROMNA TRAGEDIJA: REPREZENTATIVAC PORTUGALA PREMINUO NAKON SRČANOG UDARA! appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PORTUGAL ZAVIJEN U CRNO: Preminuo golman Porta! Nije se probudio iz kome VIDEO

Izvor: Kurir, 24.Feb.2021

Golman Porta i rukometne reprezentacije Portugalije Alfredo Kvintana preminuo je u 32. godini od posledica srčanog udara.

Nastavak na Kurir...

GOLMAN JE ŽIV! Svet sporta ŠOKIRALA vest da je Alfredo Kvintana (32) umro, a onda se dogodio ZAPANJUJUĆI OBRT!

Izvor: Kurir, 25.Feb.2021, 16:30

Portugalski mediji su u sredu preneli da je rukometni reprezentativac i igrač ekipe Porta Alfredo Kvintana preminuo je u 32. godini od posledica srčanog udara, a sada je stigla vest da je golman - živ! 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.