OGROMAN UDARAC ZA ORLOVE: Srbija u prvom krugu bez selektora i dva igrača

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2022, 16:48

OGROMAN UDARAC ZA ORLOVE: Srbija u prvom krugu bez selektora i dva igrača

EHF i dalje na snazi drži stroga pravila za zaražene.

Rukometna reprezentacija Srbije juče je dobila loše vesti pošto je šestoro ljudi iz tabora Orlova pozitivno na kroonu, ali su danas stigle još gore. Pošto su među pozitivnim selektor Toni Đerona, golman Vladimir Cupara i i desno krilo Bogdan Radivojević, Orlovi će bez njih biti u prvoj fazi šampionata tokom takmičenja u grupi u Segedinu.

Razlog tome su propisi Evropske rukometne federacije (EHF) koja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i dalje na snazi drži stroga pravila po kojima rukometaši koji su se zarazili korona virusom ne mogu da igraju minimum 14 dana.

To znači da će Đerona pored terena, a Cupara i Radivojević na terenu moći da budu samo ako se Srbije plasirau drugug fazu Evropskog prvenstva. To neće biti lak zadatak pošto su Orlovi u grupi sa Francuskom, Hrvatskom i Ukrajinom. U sličnom problemu su i Hrvati pošto su kod njih na poslednjem testiranju pozitivni bili Domagoj Duvnjak i Luka Cindrić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.