OGORČEN! Urošević OTKRIO Savinu BURNU reakciju na poluvremenu

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2019, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGORČEN! Urošević OTKRIO Savinu BURNU reakciju na poluvremenu

Bilo je baš burno napeto.

Slobodan Urošević, levi bek Partizana, zadovoljan je rezultatom koji je Partizan ostvario protiv Moldea, ali ne i igrom crno-belih. Domaći su stekli prednost od 2:1 posle prvog susreta, Urošević je istakao da ih je trener Milošević "probudio" na poluvremenu, dok je istakao i značaj Suminog gola tik pred odlazak na veliki odmor.

- Prvo poluvreme smo odigrali nesigurno, labavo u duelima, bez dovoljno agresivnosti i odlučnosti. Veoma važan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bio gol Sume koji nas je vratio, a u drugom delu smo odigrali značajno kvalitetnije i došli do preokreta- rekao je Urošević neposredno posle meča.

Jedno od pitanja upućenih njemu ticalo se govora u svlačionici trenera Sava Miloševića.

- Ne bih smeo sve da otkrivam, ali upozorio nas je da ništa ne valja, ništa nije dobro! Ne bih da iznosim sve, ali stvarno nismo bili na svom nivou. Pamtiće se rezultat i hvala ovoj divnoj deci na velikoj podršci - dodao je levi bek Partizana.

Revanš susret na programu je sledećeg četvrtka u Norveškoj.

Pogledajte slike sa meča Partizan - Molde

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.