OGLASIO SE VASO: Grizao sam i udarao u genitalije kolenima i šakama, ali...

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2023, 10:19

OGLASIO SE VASO: Grizao sam i udarao u genitalije kolenima i šakama, ali...

Poražen je u hali "Aleksandar Nikolić".

Verovatno naisčekivanija borba glavnog dela na FNC 13 eventu u Beogradu ponudila je okršaj prekaljenih veterana Vasa Bakočevića i Franciska Baria Hrvata iz Argentine. Pobeda je pripala Kroati, a posle meča se oglasio i srpsko crnogorski MMA borac Vaso Bakočević.

A post shared by Vaso "Psycho" Bakocevic (@vaso_psycho)

- Zamalo da završim meč u drugoj rundi kad sam ga imao u nokdaounu, ali preživeo je debeli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svaka čast. Izvinjavam se mom timu po ko zna koji put što sam ih izdao i ništa nisam slušao. Došao sam sa namerom da ga ugasim ko sijalicu pa me ponelo malo. Svaka čast sudiji što me nije diskvalifikovao već mi samo dao minus poen i to dva puta. Grizao sam, udarao glavom, udarao u genitalije kolenima i šakama i vređao Panćija od prve sekunde do zadnje, kao što sam i planirao... Publiko hvala vam volim vas i nadam se da ste se dobro zabavili. Svaka čast na organizaciji bilo je top. Panćoza čestitam, ali moraš još da papiš, nisi bio blizu da me baciš, morao si kik da uvatiš i jednom kad sam te izuvao u potiljak si iskoristio, ali sam ustao odmah. Šalim se, čestitam na pobedi. Ja sam u ponedeljak u sali idemo dalje - napisao je Vaso na Instagramu.

Vaso Bakočević navikao je na uspone i padove u svojoj karijeri, a ovo mu je 23. poraz u profesionalnoj MMA karijeri. Nikada Vaso nije psihički potonuo nakon poraza, pa tako neće ni sada...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.