OGLASIO SE TOŠIĆ: Pojavili se novi detalji napada, reagovala POLICIJA, ima POVREĐENIH! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2020, 13:40

OGLASIO SE TOŠIĆ: Pojavili se novi detalji napada, reagovala POLICIJA, ima POVREĐENIH! (FOTO)

Veliki skandal u centru Beograda.

Pojavili su se novi detalji napada na fudbalera Duška Tošića i Andreju Milutinovića, koordinatora za fizičku pripremu i rehabilitaciju fudbalske reprezentacije Srbije. Naime, tri huligana koji su na Kalemegdanu napali proslavljenog srpskog igrača i privedeni pred lice pravde.

PU Starog grada je bro reagovala i uhapsila osobe stare 17. godina, sa inicijalima R.M. J.Ć. i N.B., a prilikom hapšenja kod maloletnih lica pronađeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su nož i elektrošoker.

Nakon stravične nesreće oglasio se i Duško Tošić, koji je na Instagramo izneo svoje viđenje situacije.

Teška je situacija u Barseloni - tri remija u poslednja četiri kola, nezadovoljstvo u ekipi… I večeras (22.00) Katalonci idu na noge Viljarealu koji je u sjajnoj formi. Novi neuspeh Katalonaca značio bi gubitak titule i verovatno promenu trenera. Dvojka je 1,80, a dupla šansa 1X 2,01. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Viljareal - Barselona.

- Da bih sprečio nagađanja, tačno je da smo moje kolege fudbaleri (od kojih trojica stranaca) i ja jutros napadnuti na jutarnjem treningu na Kalemegdanu. Napala nas je grupa huligana, koja je bila naoružana noževima i elektrošokovima. Srećom sve se završilo bez većih posledica, poligija je blagovremeno reagovala i uhapsila napadale, koji su uspeli nažalost ozbiljno da povrede jednu ženu koja je slučajno prolazila - napisao je Duško Tošić na Instagram profilu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DETALJI NAPADA NA DUŠKA TOŠIĆA NA KALEMEGDANU: Naoružani huligani povredili slučajnu prolaznicu!

Izvor: Kurir, 05.Jul.2020

Srpski fudbaler Duško Tošić koji je u društvu nekoliko fudbalera trenirao na Kalemegdanu napadnut je od strane maloletnih huligana.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.