OGLASIO SE TEŠKO POVREĐENI GOLMAN VALVAJKA: Zahvaljujem svima koji saosećaju sa mnom i mojom porodicom

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2023, 14:49

OGLASIO SE TEŠKO POVREĐENI GOLMAN VALVAJKA: Zahvaljujem svima koji saosećaju sa mnom i mojom porodicom

Mučno je bilo gledati sve to.

Golman Valvajka, Etijen Vesen, koji je teško povređen u tokom meča 7. kola holandskog šampionata protiv Ajaksa, oglasio se i zahvalio svima na porukama podrške.

- Dragi članovi, kolege i navijači, pre svega bih želeo da se zahvalim medicinskom osoblju u Ajaksu i osoblju hitne pomoći na brzom i ispravnom postupanju. Vidim da mi podrška stiže sa svih strana. Ovom prilikom zahvaljujem svima koji saosećaju sa mnom i mojom porodicom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izuzetno cenimo podršku - rekao je Vesen.

Dodao je da je u ponedeljak ujutru imao kratak video poziv sa saigračima.

💛💙 Een bericht van Etienne Vaessen pic.twitter.com/iGdit7KiDu

— RKC Waalwijk (@RKCWAALWIJK) October 2, 2023

- Bilo je jako lepo opet ih sve videti. Prvo razdoblje mog oporavka sastoji se od odmora. Zbog toga neću moći da odgovorim na sve poruke u narednom periodu. Za sad je važno da se fokusiramo na utakmicu protiv Almere Sitija sledeće subote. Kao članovi RKC hajde da pružimo ekipi veliku podršku. Imam puno poverenje u saigrače, oni će se sledeće subote boriti za pobedu! Vidimo se uskoro - zaključio je Vasen.

Da podsetimo, golman kluba iz Valvajka ostao je nepomično da leži na travi posle sudara sa napadačem gostiju Brajanom Brobijem.

U toku je bio 86. minut meča kada je Ajaks, koji je imao prednost 3:2, krenuo ka golu rivala.

Njemu su pritrčali doktori, a kako je ukazivanje pomoći moralo da potraje, oko njega je podignut zaštitni šator. Ubrzo je prebačen u bolnicu, dok je utakmica prekinuta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.