OGLASIO SE STANKOVIĆ: Potez Darka Pančeva ODUŠEVIO je Dekija, ali i CELU Srbiju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2021, 12:37

OGLASIO SE STANKOVIĆ: Potez Darka Pančeva ODUŠEVIO je Dekija, ali i CELU Srbiju!

Veliko srce čoveka koji je doneo Zvezdi jedinu evropsku titulu.

Proslavljeni napadač Crvene zvezde i jugoslovenske reprezentacije Darko Pančev, koji je doneo crveno-belima prvu i jedinu titulu Kupa Evropskih Šampiona (sadašnja Liga šampiona), slikao se ispred panoa podrške za srpski narod na Kosovu i Metohiji.

Cilj humanitarne organizacije „Svi za Kosmet“ je da moralno i materijalno podrži opstanak srpskog naroda i svetinja na Kosovu i Metohiji, kao i da oko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << te ideje okupi što veći broj ljudi.

Дарко Панчев подржао хуманитарну акцију за Космет!

Био је велики играч, али човек већи...

Дарко, Дарко, Дарко 👏🏻👏🏻 pic.twitter.com/oEs5L4F9Qh

— Deki 🎩 (@GrandeDeki5) November 29, 2021

Legendarna Kobra je iskoristio šansu da podrži i pozove sve ljude dobre volje da pomognu srpskom narodu na Kosmetu.

Ovakav potez Darka Pančeva pozdravio je i trener FK Crvena zvezda Dejan Stanković, koji se oglasio na društvenim mrežama:

- Darko pančev podržao humanitarnu akciju za Kosmet! Bio je veliki igrač, ali čovek veći... Darko, Darko, Darko - stoji u objavi Stankovića, uz emotikone sa aplauzima kao znak podrške zlatnoj devetki Zvezde.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.