OGLASIO SE SPORTSKI DIREKTOR: Vanja Marinković je NAŠ! A iz kluba je otišao ON

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 12:02

OGLASIO SE SPORTSKI DIREKTOR: "Vanja Marinković je NAŠ!" A iz kluba je otišao ON

Baskonija ima svoj put.

Vanja Marinković se izvesno neće vratiti u KK Partizan ovog leta iako je naravno želja crno-belih navijača bila skroz suprotna.

Naime, Feliks Fernandes, sportski direktor Baskonije, govorio je o rosteru ove ekipe za narednu sezonu i dotakao se i statusa srpskog košarkaša.

- Marinković i Kostelo će nastaviti sa nama. Kotsar takođe ima ugovor. Markus Hauard ostaje i on će biti temelj naše ekipe - rekao je Fernandes.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Španski tim je ostao bez Darijusa Tompsona koji je pojačao Anadolu Efes.

- Tompson je iskoristio opciju izlaska iz ugovora i neće ostati u Vitoriji. Doneo je poslovnu odluku da ode u Anadolu Efes - zaključio je Fernandes.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.