OGLASIO SE O NAJVAŽNIJEM PITANJU: Pešić otkrio u kakvom je stanju Petrušev! Iskrenuo je zglob

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2023, 17:05

OGLASIO SE O NAJVAŽNIJEM PITANJU: Pešić otkrio u kakvom je stanju Petrušev! Iskrenuo je zglob

Biće sve dobro.

Košarkaši Srbije nadigrali su Kinu na startu Mundobasketa – 105:63. Stručni štab na čelu sa Svetislavom Pešićem, uključujući i ljubitelje košarke u Srbiji, mogu da budu zadovoljni prikazanim.

Srbija je atraktivnom igrom kontrolisala dešavanja od početka do kraja. Dobila je prvu deonicu sa 25:14, drugu sa 30:20, treću sa 22:13….

- Dobro smo se pripremili sa utakmicu, a sve što smo planirali smo uspeli da sprovedemo u delo. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ostvarili smo vrednu pobedu, a prikazali smo i veoma dobru partiju u oba smera. Odbrana je bila na željenom nivou, a iz dobre odbrane imali smo dovoljno samopouzdanja za igru u napadu. Petrušev je iskrenuo zglob, povreda nije ozbiljna, nije bilo potrebe da bilo šta forsiramo, biće u timu protiv Portorika - naglasio je Pešić, pa nastavio:

- Ovo je potpuno novi tim. Utakmica sa Kinom je bila jako bitna da pokažemo da vredimo i možemo. Idemo dalje, a kao i protiv Kine, u svakoj narednoj utakmici će ključ biti odbrana. Očekujem da napredujemo kako šampionat bude odmicao. Verujem da smo kadri da obradujemo ljubitelje košarke u Srbiji, kao što smo to uradili i protiv Kine. Idemo dalje - zaključio je.

U narednoj rundi, Kina igra protiv Južnog Sudana, a Srbija protiv Portorika. Ovi mečevi su na programu 28. avgusta, a sve utakmice sa Mundobasketa možete da pratite na kanalima Sport Kluba.

Podsećanja radi, grupa u kojoj se nalazi Srbija, ukršta sa grupom u kojoj su Italija, Dominikanska Republika, Filipini i Angola.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.