OGLASIO SE MIJAILOVIĆ: Odlazak Pantera je NEZVANIČNA informacija! Pomenuo i POVRATAK Bogdanovića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 11:57

OGLASIO SE MIJAILOVIĆ: "Odlazak Pantera je NEZVANIČNA informacija"! Pomenuo i POVRATAK Bogdanovića!

Čeka se i zvanična potvrda, ili...

Beogradski Partizan je ove sezone, nakon deset godina "posta" uspeo da osvoji ABA ligu. Ništa lošiju sezonu nije imao ni u Evroligi gde je bio na korak od plasmana u TOP 4. Međutim, crno-beli se u ovom periodu suočavaju sa odlascima ključnih igrača. Prvi koji će, prema pisanju evropskih medija, napustiti tim Željka Obradovića je kapiten, Amerikanac Kevin Panter koji će navodno nastupati za Barselonu, i sve je već rešeno. Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << po tom pitanju se oglasio i predsednik kluba, Ostoja Mijailović istakao je da je odlazak kapitena Kevina Pantera iz Partizana još uvek nezvaničan.

- Za nas su to nezvanične informacije, zaista ne znam. Ali, potpuno je normalno da kad nekom istekne ugovor pregovara i traži najbolju ponudu. Mi ćemo se boriti da ih ostavimo u klubu. Svaka era ima svoj kraj. Mi bismo želeli da on ostane, ali ako dobije ponudu koju ne možemo da platimo. Daćemo sve od sebe da ostavimo sve igrače koji nam se dopadaju, ali postoji neka duga realnost. Neki su udvostručili ili utrostručili svoju cenu radom u Partizanu - rekao je Ostoja Mijailović za ,,Sportal".

Nakon toga, Mijailović je govorio o dovođenju domaćih igrača u Partizan.

- Vi ste videli da preko petsto hiljada navijača nisu u "Arenu" došli samo zbog domaćih igrača, ili stranih. Došli su jer ih je privukla dobra košarka, dobra energija u timu. Uostalom, mi ne želimo da dovodimo domaće igrače, koji su već penzioneri, koji imaju po 37, 38 godina, samo da bi sedeli na klupi i primali platu od nekoliko stotina hiljada evra. Mi u Partizanu to nećemo. Mi bi doveli i petnaest mladih košarkaša, da oni hoće da dođu, ili ako nemaju angažman, ali nije samo to...vi imate velikane evropske košarke gde jedva i da imate tamošnjih "domaćih igrača". Šta treba, da vratimo Bogdana Bogdanovića iz NBA? Neće ići tako daleko, zaista... - istakao je Mijailović i dodao:

- Vi znate da nas zovu KK Kamerun, ali eto, taj KK Kamerun je osvojio ABA ligu posle deset godina, i bio na korak do fajnal fora Evrolige nakon osam godina ne igranja u tom takmičenju.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Lais Ribeiro, devojka bivšeg košarkaša Žoakima Noe

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.