OGLASIO SE MEKSIKANAC ČIJI JE DRES MESI GAZIO: Dobro znam kakav je on čovek (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2022, 11:21

OGLASIO SE MEKSIKANAC ČIJI JE DRES MESI GAZIO: Dobro znam kakav je on čovek (VIDEO)

Morao je da se javi.

Fudbalska reprezentacija Argentine je pobedila Meksiko u drugom kolu grupne faze Svetskog prvenstva sa 2:0, ali snimak iz svlačionice je "uzburkao duhove".

Najbolji igrač Gaučosa Lionel Mesi našao se na udaru kritika, jer je nakon meča razmenio dresove fudbalerom Meksika Andresom Guardadom, a onda ga je bacio na pod u svlačionici i gazio po njemu dok je slavio trijumf svog tima.

Potez Argentinca razbesneo je navijače Meksika, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji smatraju da je kapiten Gaučosa namerno ponizio njihovu zemlju.

Canelo had some strong words for Messi after seeing his locker room celebration 👀

(via @canelo, nicolasotamendi30/IG) pic.twitter.com/emRRHK1nGO

— ESPN Ringside (@ESPNRingside) November 28, 2022

Ipak, momak čiji je dres na spornom snimku Andres Guardaro ne osuđuje Argentinca.

- Dobro znam kakav je on čovek. Sve ekipe sa ekonomima imaju dogovor da dresove koji su puni znoja ostave na podu u svlačionici, bez obzira na to da li je dres vaš ili ste ga menjali sa rivalom - rekoa je Guardado i dodao:

- Čuo sam šta je Kanelo rekao, ali on nema pojma šta se u svlačionicama dešava. Ovo je sve glupost za mene. To je moj dres i ja sam ga menjao sa Mesijem. On to nije namerno uradio i glupost je reći da ga je bacio na pod, namerno gazio i slično. Mesi nije takav čovek.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.