OGLASIO SE LJUBIMAC GROBARA: Stojković otkrio da li će braniti protiv Dinama (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2017, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASIO SE LJUBIMAC GROBARA: Stojković otkrio da li će braniti protiv Dinama (FOTO)

Svi su čekali da se javi.

Zadobio je povredu zadnje lože golman Partizana Vladimir Stojković baš kada mu nije trebala. Čuvar mreže crno-belih u poslednje vreme brani u životnoj formi.

NEĆE NIŠTA DA KRIJE: Đukić otvoreno pričao o povredi Stojkovića (FOTO)

HAOS U GRČKOJ: Prekid zbog suzavca, Olimpijakos ispustio 2:0, a bivši ZVEZDAŠ dobio crveni (VIDEO)

Zbog toga je sve zanimalo kada će se vratiti na teren. Stojković je to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otkrio nakon meča sa Radom.

- Imam bol u zadnjoj loži. Nadam se da će biti sve ok. Mora da bude sve ok! Ne moraju da brinu trener Miroslav Đukić i selektor Slavoljub Muslin. Dva dana pred utakmicu sam imao bol i sad sam ga ponovo osetio. Stao sam na vreme, ali moram da branim - rekao je Stojković za Blic.

Golman crno-belih povredio sa na zagrevanju pred meč sa Radom. Zbog bola koji je osetio ceo meč je presedeo na klupi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.