OGLASIO SE I RADONJIĆ: Ljubimac severa ima VAŽNU poruku za Delije! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2017, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASIO SE I RADONJIĆ: Ljubimac severa ima VAŽNU poruku za Delije! (FOTO)

Crvena zvezda u četvrtak gostuje BATE Borisovu.

Kao grom iz vedra neba, sve pristalice Crvene zvezde pogodila je vest da Nemanja Radonjić zbog povrede neće moći da pomogne saigračima na odlučujućem gostovanju u Belurusiji (četvrtak, 19).

FIFA NEMA MILOSTI: Zbog korupcije ONI su DOŽIVOTNO izbačeni iz fudbala! (FOTO)

ZVEZDA GA JE ŽELELA LETOS: ON poručuje da se sačeka januar (FOTO)

ZIDANU SE DRMA STOLICA: Florentino Perez mu je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << VEĆ spremio zamenu (FOTO)

NIJE MOGAO DA SE SUZDRŽI: Đokoviću je OVAJ trenutak naterao SUZE na oči! (FOTO)

Vihorno krilo tima sa Marakane sa žaljenjem je sačekao informaciju da neće biti među kandidatima koji će se suprostaviti beloruskom šampionu:

- Želim da se izvinim saigračima, treneru i naravno vernim navijačima što neću biti u mogućnosti da zbog povrede na stopalu prisustvujem jednoj od bitnih utakmica. Ako je nekome žao, verujte mene boli do srži. Moraću da napravim pauzu od dve nedelje, da bi mi kost što pre srasla - rekao je Nemanja Radonjić.

Tabela H grupe izgleda ovako: Arsenal 10, Crvena zvezda 5, BATE 4, Keln 3.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.