OGLASIO SE I KLUB: Kardif izdao saopštenje posle nestanka aviona sa velikim pojačanjem (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2019, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASIO SE I KLUB: Kardif izdao saopštenje posle nestanka aviona sa velikim pojačanjem (FOTO)

Izgubio mu se trag na putu ka Velsu.

Avion u kojem su bili novi igrač Kardifa, Emilijano Sala i pilot nestao je na putu za Vels, a povodom toga oglasio se i klub.

- Veoma smo šokirani vešću da je avion nestao. Emilijana smo očekivali sinoć, a tokom dana je trebalo da odradi prvi trening sa ekipom. Vlasnik Tan Šri Vinsent Tan i predsednik Mehmed Dalman su veoma potreseni zbog ovih dešavanja. Odlučili smo da otkažemo današnji trening, i svi zaposleni u klubu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su mislima sa Emilijanom i pilotom.

Kardif se zahvaljuje našim navijačima i celoj fudbalskoj porodici na podršci u ovo teško vreme. I dalje se molimo za pozitivne vesti - navedeno je u saopštenju Kardifa.

Statement from Cardiff CEO Ken Choo: "We were very shocked upon hearing the news that the plane had gone missing. We expected Emiliano to arrive last night and today was to be his first day with the team."https://t.co/OjpraFLes2

— Sky Sports News (@SkySportsNews) January 22, 2019

Ugovor je vredan 17 miliona evra.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.