OGLASIO SE I ILIEV: Suma laže, biće sankcionisan

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2021, 23:04

OGLASIO SE I ILIEV: "Suma laže, biće sankcionisan"

Sportski direktor na strani Stanojevića.

Sejduba Suma se obratio na instagramu povodom svog statusa u Partizanu i oštro kritikovao svog trenera Aleksandra Stanojevića. A povodom cele te situacije oglasio se i sportski direktor crno-belih Ivica Iliev.

- Kao sportski direktor iskreno sam razočaran Suminim ponašanjem. Kao neko ko ga je uvek i srčano branio, imam pravo da ga prvi i kritikujem. Sve što je izneo je velika laž, jer sve što je radio, radio je na svoji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ruku, kršeći klupsku disciplinu i protokol, za šta postoji i medicinska dokumentacija - rekao je Iliev za Telegraf.

- Što se tiče pasoša, nismo ga mi izgubili, već on. A o tome ko će da igra ili ne, odlučuje jedino i isključivo trener. Niko nema pravo to da komentariše, niti on niti bilo koji drugi igrač. Trener Stanojević ima apsolutno moje i poverenje svih u klubu. Dokle god sam ja sportski direktor, ovakve stvari se neće tolerisati i biće oštro sankcionisane. Nećemo dozvoliti da ovo poremeti fantastičnu atmosferu i rezultate koje klub pravi - poručio je Iliev.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda britanska teniserka Naomi Broudi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.