OGLASIO SE HAMILTON: Probudio sam se sa simptomima, a onda...

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2020, 16:18

OGLASIO SE HAMILTON: Probudio sam se sa simptomima, a onda...

Moraće u izolaciju narednih deset dana.

Sedmostruki svetski šampion Formule 1 vozač Mercedesa Luis Hamilton rekao je danas da je razočaran jer neće moći da vozi u predstojećoj trci za Veliku nagradu Sakira u Bahreinu pošto je zaražen korona virusom.

Hamilton se u ponedeljak probudio sa blagim simptomima korona virusa, a posle testiranja utvrdjeno je da je zaražen korona virusom.

- Otkako smo u junu počeli sezonu moja ekipa i ja smo preduzeli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve moguće mere i poštovali smo pravila gde god smo bili kako bismo se zaštitili. Nažalost, iako sam prošle nedelje na tri testiranja bio negativan, juče sam se probudio sa blagim simptomima i tražio sam novo testiranje, a rezultati su bili pozitivni. Odmah sam otišao u izolaciju 10 dana - naveo je Hamilton na društvenim mrežama.

BREAKING: Lewis Hamilton won't win the Sakhir Grand Prix https://t.co/kW0CkRrkYe

— WTF1 (@wtf1official) December 1, 2020

Hamilton će propustiti trku koja je na programu u nedelju, 6. decembra u Bahreinu, a njegov nastup neizvestan je i za poslednju trku u šampionatu u Abu Dabiju, 13. decembra.

On je rekao da mu je teško što neće moći da vozi u nedelju, ali da poštuje sve protokole kako bi zaštitio druge.

Bajern je obezbedio plasman u osminu finala LŠ, a Atletiko je dva puta remizirao s Lokomotivom pa i dalje nije bezbedan. Zato večeras (21.00) mora da ide na pobedu protiv šampiona Evrope, a kvota na keca u Madridu je 2,05. Kvota na iks je 3,45, a na dvojku 3,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko - Bajern.

- Imam sreće što se dobro osećam uz blage simptome i daću sve od sebe da ostanem fizički spreman i zdrav. Molim vas čuvajte se, nikada ne možete biti previše oprezni. Ovo su zabrinjavajuća vremena i moramo da vodimo računa o sebi i o drugima", naveo je Hamilton.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.