OGLASIO SE FMP: Nisu nam dozvolili da zbog dana žalosti odložimo utakmicu ABA lige

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023, 22:12

OGLASIO SE FMP: Nisu nam dozvolili da zbog dana žalosti odložimo utakmicu ABA lige

Klub iz Železnika dočekuje Cedevita Olimpiju.

Košarkaši FMP u subotu dočekuju Cedevita Olimpiju u drugoj utakmici četvrtfinalne serije ABA lige (20 časova).

Klub iz Železnika je želeo da odloži utakmicu sa timom iz Ljubljane zbog dana žalosti u Srbiji, ali je ovaj predlog odbijen od strane gostujućeg kluba i rukovodstva lige.

Tim povodom se oglasio FMP putem klupskog sajta.

- To će biti drugi od tri dana žalosti koje je propisla Vlada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Republike Srbije. Želja KK FMP bila je da se utakmica pomeri za ponedeljak, ali nažalost klub nije naišao na razumevanje od strane rivala i regionalnog takmičenja. U danima kada je cela naša država zavijena u crno, u FMP Areni će se podbaciti lopta što smo kao klub smatrali neprikladnim. Ipak, sve što je do KK FMP, a to su jasni protokoli koje zakon Republike Srbije nalaže u danima žalosti, biće u potpunosti ispoštovani. Stručni štab i igrači, uprkos bujici emocija koja ih je preplavila kao i čitav naš narod daće sve od sebe da klub i Srbiju predstave u najboljem svetlu u ovom teškom momentu – navodi se na sajtu KK FMP.

Cedevita Olimpija je dobila prvi meč 87:77, a plasman u polufinale izboriće tim koji prvi stigne do dve pobede. Bolji iz ove serije u polufinalu će igrati protiv pobednika duela Partizan – Studentski centar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.