OGLASIO SE ABALIGAŠ: Sezona je za nas GOTOVA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2020, 18:11

OGLASIO SE ABALIGAŠ: Sezona je za nas GOTOVA!

Pravo u centar.

Košarkaški klub Primorska poručio je za "MaxbetSport" da je za njih sezona 2019/20 završena, pošto je prekinuto prvenstvo Slovenije, dok je u ABA ligi preostalo da se odigra još jedno kolo u regularnom delu takmičenja koje za njih nema rezultatski značaj.

- KK Koper Primorska već je dala svoje stavove upravi ABA lige i ostalim klubovima u vezi s ovom sezonom. Čekamo odluku ili predlog uprave lige. U svakom slučaju, naše je mišljenje da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ova sezona ne poništava. Ne dajemo inicijative oko donošenja odluke o proglašavanju prvaka. Takođe smo mišljenja, da je sezona za nas gotova. Državno prvenstvo u Sloveniji je završeno i naš klub bi još trebao igrati jednu utakmicu u ABA ligi, a ona nama ništa ne donosi i ništa ne uzima, tako da sa sigurnošću možemo napomenuti da je sezona 2019 / 2020 za nas gotova – poručili su iz Primorske.

Podsetimo, zbog pandemije korona virusa ABA liga je prekinuta posle 21 odigrane runde, a lider je Partizan, ispred Budućnosti i Crvene zvezde. Čelnici takmičenja na Jadranu pokušavaju da pronađu model po kome bi se sezona privela kraju, ali čini se da je rešenje prihvatljivo za sve i dalje daleko...

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Mina Milutinović, devojka košarkaša Nemanje Nedovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.