OGLASILI SE IZ ZVEZDE: Imaju VAŽNU poruku za navijače pred SPEKTAKL sa Radnikom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2020, 18:01

OGLASILI SE IZ ZVEZDE: Imaju VAŽNU poruku za navijače pred SPEKTAKL sa Radnikom!

Proslava titule zakazana u subotu (19).

Predsednik zdravstvene komisije Crvene zvezde i Fudbalskog saveza Srbije i član Upravnog odbora crveno-belih dr Miljko Ristić pozvao je navijače šampiona Superlige da u subotu (19) dođu na meč protiv Radnika.

- Hteo bih da pozovem sve zvezdaše na stadion i na utakmicu protiv Radnika. Obično nisam ja taj koji poziva navijače na stadion, ali situacija je specifična. Preduzeli smo sve neophodne mere, stanje je potpuno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bezbedno, što potvrđuju i izjave kriznog štaba Vlade Srbije. Imamo sve uslove da uživamo u fudbalu i u još jednoj šampionskoj partiji Crvene zvezde i nadam se što većem broju navijača na tribinama našeg stadiona - rekao je Ristić.

Prethodni okršaj u Inđiji odigran je uz prisustvo publike i prošao je bez problema, dok dr Ristić veruje da nema razloga da bude suprotno u narednim utakmicama.

- Već mesec dana preduzimamo neophodne mere da sve bude kako treba. Treniramo više od mesec dana, svi u klubu su testirani, vodi se računa o tome. Videli ste da je na utakmici u Inđiji sve prošlo u najboljem redu, a nema sumnje da će tako biti i protiv Radnika. Još jednom, voleo bih da vidim što više zvezdaša na tribini koji će doći da pozdrave Dejana Stankovića i naše šampione - istakao je proslavljeni stručnjak dr Miljko Ristić.

Ulaznice za susret između novog-starog prvaka Srbije i Surduličana koštaće simboličnih 75 dinara, a u prodaju je puštena samo polovina kapaciteta stadiona.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda američka MMA fajterka Pejdž Vanzant.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.