OGLASILI SE DISCIPLINCI: Ovo je kazna za golmana Šalkea zbog pogibeljnog starta nad Gaćinovićem (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2019, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASILI SE DISCIPLINCI: Ovo je kazna za golmana Šalkea zbog pogibeljnog starta nad Gaćinovićem (FOTO)

Moglo je i više.

Stradanje srpskog reprezentativca Mijata Gaćinovića na kojeg je pogibeljno startovao golman Šalkea Aleksandar Nibel, obeležila je prethodno kolo u Bundesligi. Gaćinović je dobro prošao posle ovog starta, iako je u prvom trenutku sve izgledalo mnogo ozbiljnije.

Nibel je dobio direktan crveni karton, a danas je saznao i koliku je kaznu dobio za ovaj start i dobijanje direknotg crvenog kartona. Disciplinska komisija kaznila je golmana Šalkea sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << četiri utakmice suspenzije, a klub iz Gelzenkirhena zadovoljan je izrečenom kaznom.

So schwer hat Alexander Nübels Tritt Mijat Gacinovic gezeichnet https://t.co/jSsM5dwkAH via @WEBDE_News

— Wuttke (@Wortglauberei) December 17, 2019

– Prihvatamo kaznu, na kraju krajeva ipak je najvažnije Gaćinovićevo zdravlje. Veliko hvala Ajntrahtu i njihovom sportskom duhu, jer nijednog trenutka nije izrekao nijednu lošu reč na račun našeg golmana - rekao je Johen Šnajder, sportski direktor Ajntrahta.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adela Smajić, ćerka legende Partizana Admira Smajića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Golmanu žestoka kazna zbog brutalnog starta nad Srbinom

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Dec.2019

Golman Šalkea Aleksander Nibel suspendovan je na četiri meča zbog crvenog kartona koji je dobio u meču protiv Ajntrahta kada je žestokim udarcem udario i povrijedio srpskog igrača Mijata Gaćinovića.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.