OGLASILA SE ZVEZDA: Sezonske karte samo u onlajn prodaji

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2023, 11:34

OGLASILA SE ZVEZDA: Sezonske karte samo u onlajn prodaji

Veliko interesovanje navijača.

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da sezonske ulaznice mogu da se kupe samo onlajn.

Crveno-beli su pozvali verne navijače da što pre obezbede svoje mesto na tribinama, jer će trenutne specijalne cene rasti kako se bude približivao početak prvenstva.

Iz Crvene zvezde podsećaju navijače da iskoriste specijalne promotivne cene za sezonske karte, pošto cena ulaznica u nekom trenutku može da se promeni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Crvena zvezda je pre šest dana za sve članove pustila u prodaju "Premijum" karte za sezonu 2023/2024, koje uključuju paket ulaznica za grupnu fazu Lige šampiona i sezonske karte za sva domaća takmičenja.

Karte se kupuju na zvaničnom sajtu kluba putem linka (www. crvenazvezda.iticket.rs), uz uračunati popust od 1.000 dinara. Cena "Premijum" sezonske karte za one navijače koji obnavljaju karte iznose 9.500 dinara za severnu tribinu, 16.000 za istočnu i 19.500 za Zapad. Za navijače koji nisu imali sezonsku prethodne sezone cene iznose: za severnu tribinu 14.500 dinara, za istočnu tribinu 25.000 i 30.000 dinara za Zapad.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.