OGLASILA SE PELEOVA ĆERKA: Nije na palijativnoj nezi

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2022, 11:05

OGLASILA SE PELEOVA ĆERKA: Nije na palijativnoj nezi

Neki mediji u Brazilu preneli da više ne reaguje na hemoterapiju.

Kćerka legendarnog brazilskog fudbalera Pelea demantovala je da je njen otac prebačen na palijativnu negu pošto je prošle nedelje hospitalizovan u bolnici u Sao Paulu, prenosi "Rojters".

Pele (82) je od utorka u bolnici "Albert Ajnštajn" u Sao Paolu, gde prima antibiotike zbog respiratorne infekcije. On je prošlog septembra podvrgnut operaciji tumora debelog creva i od tada je na lečenju hemoterapijom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
 - Nepravedno je da ljudi pričaju da je Pele prebačen na palijativnu negu. To je van svih granica. Verujte nam: to nije tačno - izjavila je Peleova kćerka Flavija za brazilsku televiziju "Globo".

Pojedini brazilski mediji naveli su da je Pele pod palijativnom negom pošto je prestao da reaguje na hemoterapiju. Selektor fudbalske reprezentacije Brazila Tite poslao je juče legendarnom fudbalere želje za brz oporavak. Pele je u subotu rekao da se oseća "snažno". On je sa Brazilom osvojio tri svetska prvenstva 1958, 1962. i 1970. godine. Za reprezentaciju Brazila postigao je 77 golova na 92 utakmice.

NE PROPUSTITE! Sve vesti o Mundijalu u Kataru pročitajte OVDE.

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Pele nije na palijativnoj njezi"

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Dec.2022

Kćerka legendarnog brazilskog fudbalera Pelea demantovala je da je njen otac prebačen na palijativnu negu pošto je prošle nedjelje hospitalizovan u bolnici u Sao Paulu, prenosi "Rojters".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.