OGLASILA SE KORDOBA: Evo u kakvom je stanju Gudelj

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2023, 15:41

OGLASILA SE KORDOBA: Evo u kakvom je stanju Gudelj

Nadamo se da najboljem.

Fudbalski svet potresao je detalj sa utakmice između Kordobe i Melilje, kada je u 28. minutu utakmice kolabirao srpski igrač Dragiša Gudelj. Ono što zabrinjava je to mu se ovo dešava drugi put u jako kratkom vremenskom roku.

Vrlo brzo se o stanju Dragiše Gudelja oglasila i Kordoba putem društvene mreže "X" sa prvim informacijama o stanju.

ℹ️ Dragi Gudelj se encuentra bien. Ha sido trasladado al hospital de Melilla para que >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << le realicen pruebas médicas tras abandonar el Álvarez Claro. En cuanto podamos, ampliaremos la información. pic.twitter.com/6Nb6MqZaZn

— Córdoba CF (@CordobaCF_ofi) December 3, 2023

- Dragi Gudelj se dobro oseća. Prebačen je u bolnicu u Melilji zbog testova, nakon što je napustio stadion "Alvarez Klaro". Što je pre to moguće, objavićemo nove informacije - napisao je klub.

Snimak momenta kada je pao možete pogledati ovde.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.