OFK besan na Dodića: Gde su Čupić i Planić?! Na osnovu čega ste birali?

Izvor: MozzartSport.com, 19.Mar.2015, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OFK besan na Dodića: Gde su Čupić i Planić?! Na osnovu čega ste birali?

“Da li ste se prilkom izbora igrača rukovodili fudbalskim kvalitetima ili su u pitanju neki drugi kriterijumi?”, pitaju Romantičari

Navikli su na Karaburmi da igrači OFK Beograda nose igru mlađih selekcije Srbije, ali je Mladen Dodić prekinuo tu praksu, pa na spisku U21 selekcije Srbije za prijateljske utakmice sa Švedskom i Italijom nema nijednog predstavnika čuvene škole fudbala sa Omladinskog stadiona. Romantičari su besni, jer smatraju da je u reprezentaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << moralo da bude mesta za Bogdana Planića i Stefana Čupića zbog čega iz kluba Dodiću postavljaju pitanje koje će sigurno podići prašinu: "Da li ste se prilikm izbora igrača rukovodili fudbalskim kvalitetima ili su u pitanju neki drugi kriterijumi?".

OFK podseća da je Čupić, član šampionske U19 generacije iz Litvanije, bio standardan reprezentativac u kvalifikacijama, da je branio na svih 19 utakmica kluba u ligaškoj sezoni, da na sedam nije primio gol, a da je na četiri proglašen za najboljeg igrača utakmice. Planić je takođe bio pozivan u nacionalni tim, kapiten je OFK Beograda, a ono što posebno žulja ljude sa Karaburme je to što se Dodić nije kolsutovao sa sportskim sektorom kluba o kvalitetima i formi pomenutih igrača.

"Da je obavio ovaj razgovor uverio bi se da u OFK Beogradu pored navedenih ima i drugih igrača koji zaslužuju poziv u reprezentaciju", ističu Romantičari u saopštenju koje je potpisao predsednik Upravnog odbora Drakče Dimitrijević.

(FOTO: OFK Beograd)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.