OFK: Sve smo znali... Donji Srem: To smo mi!

Izvor: Mondo, 12.Avg.2012, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OFK: Sve smo znali... Donji Srem: To smo mi!

"Romantičari" žale zbog propuštenih šansi u porazu od novog superligaša. Pećinčani poručuju: "Bolji smo u gostima, to nam je vrlina".

Treneri "romantičara" i Pećinčana kažu da su znali kako će izgledati njihov duel, da će OFK napadati, a da će se Donji Srem braniti.

Tako je i bilo, s tim što je novi superligaš u drugom poluvremenu promašio nekoliko prilika za vođstvo, do finiša i gola Marka Milutinovića. Da nesreća "plavo-belih" bude veća, lopta >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << im je završila u mreži posle velikog kiksa štopera Nikole Vasiljevića.

Trener domaćih Stevica Kuzmanoski posle meča nije krio razočaranje.

"... Mnogo loše za prvo kolo, s obzirom na to da smo igrali kod kuće. Kada je u pitanju sama utakmica - znali smo da će Donji Srem igrati na takav način, pripremali smo se za takvu igru, mislim da smo držali stvar u svojim rukama. Međutim, nedovoljno smo bili konkretni i agresivni u situacijama kada smo prilazili na 20 i 16 metara od njihovog gola... Nismo realizovali tu nadmoćnost", rekao je on na konferenciji za novinare.

Dodao je da je Donji Srem igrao "zgusnuto, disciplinovano" i da nije imao igrače koji bi na vreme probili bunker gostiju.

"Svi naši špicevi nisu mogli da nađu rešenje adekvatno da bi došli u poziciju da postignu gol . Preostaje nam da čestitamo na pobedi i dobro analiziramo današnju situaciju i nađemo rešenje".

Trener Pećinčana poslao je poruku ljubiteljima fudbala da se naviknu na igru njegove ekipe.

"Mi smo ovako igrali i cele prošle godine, uglavnom smo bolje prolazili na strani nego kod kuće. Igramo kako igramo, koristimo kvalitet koji imamo, mislim da možemo i bolje od ovoga. Čini mi se da smo danas i previše respektovali OFK".

Njegovi igrači su iskoristili svoju priliku i pobedili. Dugo su je vrebali.

"Znali smo gde je OFK dobar, a gde ima problema. Iskoristili smo to na pravi način i zasluženo pobedili. OFK je imao svoje šanse, pogotovo u prvom poluvremenu, inicijativu nije iskoristio. Mi svoju priliku jesmo i još jednom podvlačim da mislim da smo zasluženo pobedili".

Narednu priliku da potvrde koliko im je jak "bunker" imaće već u sledećem kolu, kada na "Karađorđu" dočekuju Partizan.

OFK će pokušati da popravi utisak na gostovanju Jagodini.

(MONDO, foto: OFK Beograd)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.