OFK Beograd pozajmio Portu kapitena zlatnih orlića Pavlovskog

Izvor: Blic, 29.Avg.2013, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OFK Beograd pozajmio Portu kapitena zlatnih "orlića" Pavlovskog

OFK Beograd i FK Porto postigli su dogovor oko prelaska desetke "romantičara" i kapitena omladinske reprezentacije Srbije Marka Pavlovskog u redove portugalskog šampiona, u kojima će narednih godinu dana biti na pozajmici.

"Zahvalio bih se svima u klubu počev od saigrača do uprave. Proveo sam divnih sedam godina u OFK Beogradu. Sve je kao san i sve se brzo odigralo preko noći. O Portu ne treba trošiti reči, veliki je to klub i znam da je proglašen najboljim klubom za mlade >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << igrače i za napredovanje, što je za mene najznačajnije. Posebno mi je drago što neću menjati boje, koje su mi u srcu i verujem da ću se brzo uklopiti i da ću osvetlati obraz i OFK Beograda i Srbije", prenosi zvanični sajt "romantičara" reči kapitena "zlatnih orlića".

Marko Pavlovski je rođen 07.02.1994. i za OFK Beograd odigrao 33 utakmice i postigao dva gola. Za omladinsku selekciju Srbije nastupao je nastupao 27 puta i 7 puta bio strelac. Osvajač je zlatne medalje ne evropskom prvenstvu u Litvaniji 2013.

"Škola OFK Beograda može biti ponosna, jer Marko Pavlovski je prošao sve selekcije i karijeru će nastaviti utabanom stazom kojom su već prošli bivši Romantičari, a koji brane boje evropskih velikana, poput Branislava Ivanovića u Čelziju, Aleksandra Kolarova u Mančester sitiju, Marka Baše koji je u Lilu, te Slobodana Rajkovića koji je član Hamburga, Aleksandar Ignjoski je uzdanica Verdera, a Nenad Krstičić brani boje Sampdorije, a dojučeračnji saigrač Milan Rodić je u Zenitu iz Sankt Petersburga", navodi se u saopštenju OFK Beograda ovim povodom.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OFK Beograd pozajmio Portu kapitena zlatnih "orlića" Pavlovskog

Izvor: Dzungla.org, 29.Avg.2013

OFK Beograd i FK Porto postigli su dogovor oko prelaska desetke „romantičara“ i kapitena omladinske reprezentacije Srbije Marka Pavlovskog u redove portugalskog šampiona, u kojima će narednih godinu dana biti na pozajmici.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.