OFK Beograd grabi ka Superligi

Izvor: B92, 08.Okt.2023, 18:40

OFK Beograd grabi ka Superligi

Fudbaleri OFK Beograda pobedili su Radnički iz Sremske Mitrovice 1:0 u 10. kolu Prve lige i učvrstili se na čelnoj poziciji.

"Romantičari" sada imaju devet bodova više od prvih pratilaca Inđije i Smedereva.

Strelac jeidnog gola na Staroj Karaburmi bio je Nikola Knežević u 79. minutu.

Tako, domaći tim je došao do osme pobede ove sezone u kojoj nema poraz, a ostvario je i dva remija.

OFK Beograd ima i daleko najbolju gol-razliku od svih ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Prvoj ligi - ekipa Sime Krunića postigla je 28 golova, a primila 8.

Protiv Radničkog bilo je potrebno mnogo truda da se na kraju upišu tri boda, ali su "Romantičari" na kraju pronašli način da i ovog puta slave.

Podsetimo, OFK Beograd se ove sezove vratio u drugoligašku konkurenciju, letos je dodatno pojačao igrački kadar koji je, očito, dovoljno jak da drži konkurerenciju na solidnom odstojanju već u početnoj fazi sezone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.