OFK Beograd čeka kazna zbog napada na najboljeg srpskog sudiju

Izvor: B92, 16.Maj.2023, 14:30

OFK Beograd čeka kazna zbog napada na najboljeg srpskog sudiju

Klub sa Stare Karaburme u subotu je odneo veliku pobedu nad Zemunom, ali je tačku stavio tek za tastaturom

OFK Beograd je direktno optužio glavnog sudiju Srđana Jovanovića i predsednika sudijske organizacije Dejana Filipovića za neprijateljsko delovanje protiv "romantičara".

Uprkos pobedi, iz tabora ovog kluba nisu propustili da pomenu da su teško oštećeni jer im je isključen igrač već u prvom poluvremenu (drugi žuti) i taj detalj im je bio temelj saopštenja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i motiv za napada na Jovanovića, ali i na čelnika organizacije Filipovića.

Obrušili su se na najboljeg srpskog sudiju zbog čega ih, prema pravilniku, čeka kazna.

Fudbalski savez Beograda, pod čijom je jurisdikcijom takmičenje u Srpskoj ligi "Beograd", kako saznajemo, narednih dana bi trebalo da se pozabavi ovim slučajem i sankcioniše OFK Beograd, najverovatnije novčano, zbog ozbiljnih optužbi koje su izneli posle derbija.

Tri kola pre kraja takmičenja OFK i Zemun su bodovno poravnati u vrhu s tim da su "romantičari" u prednosti zbog boljeg međusobnog učinka.

Samo prvoplasirani tim iz Srpske lige "Beograd" plasiraće se u Prvu ligu Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.