ODZVONILO MU: Arsenal prodaje Remsdejla

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2023, 17:24

ODZVONILO MU: Arsenal prodaje Remsdejla

Arteta demantuje napise medija.

Čelnici fudbalskog kluba Arsenal planiraju da u zimskom prelaznom roku prodaju golmana Arona Remsdejla, koji je nezadovoljan statusom u londonskom klubu, prenosi Miror.

Remsdejl (25) je u Arsenal stigao u avgustu 2021, a ima ugovor sa londonskim klubom do 30. juna 2026. godine. On je ove sezone branio na osam mečeva u svim takmičenjima, pošto je trenutno prvi čuvar mreže "tobdžija" David Raja. Britanski mediji navode da je Remsdejl >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u prethodne dve sezone bio standardni prvotimac, ali je izgubio mesto u startnoj postavi, pošto je u Arsenal stigao Raja. Pojedini mediji su objavili da bi golman Arsenala mogao da pređe u Njukasl, kao zamena za povređenog Nika Poupa.

Britanski mediji tvrde da je menadžer Arsenala Mikel Arteta poručio čelnicima kluba da u zimskom prelaznom roku prodaju Remsdejla, kako bi se eventualno otvorio prostor za dovođenje igrača na drugim pozicijama u januaru. Međutim, Arteta je naveo da ne želi da Remsdejl napusti londonski klub.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.