ODVRATNO: Umri, golmane, Ti si kancer

Izvor: Mondo, 27.Maj.2018, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODVRATNO: "Umri, golmane", "Ti si kancer"

Golman Liverpula Loris Karijus, koji je mnogo doprineo da Real Madrid postane prvak Evrope, jeste dobio aplauz od navijača svog tima, ali postoji i armija onih koja mu je poželela sve najgore.

Jedna od osoba kojoj je u subotu uveče preseo život svakako je bio golman Liverpula Loris Karijus.

Šta je sve taj momak uradio u subotu u finalu Lige šampiona protiv Real Madrida teško je i prepričati. Bukvalno je bio asistent kod dva gola Reala, pa moglo bi da se kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i da je bio strelac.

Suze, gluposti i remek-delo: Real VLADA Evropom!

Uplakani Karijus posle utakmice molio je navijače Liverpula za oproštaj, a oni su mu aplaudirali.

Međutim, ima i onih drugih navijača Liverpula i to u ogromnom broju koji su poželeli Karijusu sve najgore, upućivali mu pretnje, upoređivali ga sa najtežim oblikom kancera...

Sakriveni iza tastatura svojih kompjutera i telefona, mnogi "navijači" Liverpula zaboravili su na ono "You'll Never Walk Alone":

Pogledajte samo ove odvratne poruke na Twitter-u:

"Karijus je ljudski ekvivalent za kancer", "Molim te, molim te, molim te, dobij najteži oblik raka ti patetični izgovoru za ljudsko biće", "Idi i umri, molim te", "Nadam se da će ti porodica umreti"...

You Never Walk Alone #UCLFinal2018#Kariuspic.twitter.com/XSObv6cqHq

— Jake (@Everything_City) May 26, 2018

Neko je čak na engleskoj stranici Vikipedije izmenio biografske podatke o Karijusu, napisavši da je on umro?!

English Wikipedia page about #Karius right now... #UCLFinalpic.twitter.com/gVN1qqkcuT

— Łukasz Karolak (@lukasz_karolak) May 26, 2018

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.